Policy van de onderneming

Dealer locatie
De consumenten worden via GEWA op de hoogte gebracht van de dichtstbijzijnde dealer.

Innovatie
Over de hele linie ondersteunen wij onze dealers door de diverse producten te optimaliseren middels onze productkennis. Wij dragen er zorg voor dat deze producten voldoen aan de diverse eisen.

Mensen
De mens staat centraal binnen onze onderneming. Middels teamgeest proberen wij een goede werkomgeving te realiseren voor onze medewerkers. Culturele verschillen voortkomend uit de diverse landen worden gerespecteerd.

Bedrijfsvoering
Binnen ons bedrijf staat teamgeest centraal. Relevante marktgerichte informatie wordt via onze medewerkers intern doorgespeeld aan de productmanagers, die deze informatie gebruiken om onze producten nog verder te innoveren.

Verantwoording
Het moederbedrijf, alsmede de dochterondernemingen en de productie ondernemingen voelen zich verantwoordelijk voor het milieu en de wereld om zich heen. Wij voldoen aan alle locale voorschriften en ook aan de internationale voorschriften inzake gezondheid en omgang met gevaarlijke materialen en stoffen wordt voldaan.

Traditie
Na meer dan 80 jaar blijft GEWA ook in de toekomst zijn traditie trouw. Onze visie wordt voortgezet binnen wereldwijde coöperaties, allianties en partnerships. Dit alles ten gunste van een goede bedrijfsvoering.